Middelburg Dronk

Dinges


Dinges
Locatie Vlasmarkt
Periode 2010-2020
Eigenaar Esther Bouman
Rolf van Kahn
Opvolger Ut Babbelaèrtje


Dinges.jpeg

Beschrijving

Een café dat tussen najaar 2007 en 17 april 2013 was gevestigd aan Vlasmarkt 14 in Middelburg. De zaak was onopvallend aan de buitenkant, maar verrassend groot als je binnenkwam. De zaak was diep en had een vrij groot achtergedeelte. In Dinges kon je alle soorten muziek verwachten, de sfeer was gemoedelijk en er werd eigenlijk nergens moeilijk over gedaan. De zaak was een voorloper van café Ut Babbelaèrtje.

Geschiedenis

In het pand zat voorheen geen ander café. Een huis of kantoor werd rond 2005 verbouwd tot de huidige zaak.

Foto's

Meer foto's zijn te vinden op Dinges/fotos


Naamgeving

Eigenaars

Esther Bouman & Rolf van Kahn. Esther zat eerder mogelijk in de opvolger van Miller Time, No Worries. Dinges staat bij de KvK geregistreerd als een VOF, die op 25 mei 2005 werd opgericht.

Bijzonderheden

  • Elke dag geopend -behalve op dinsdag- van 16.00 tot 02.00. Dinges is één van de weinige Middelburgse café's waar binnen (nog steeds) gewoon gerookt kan worden.

De muziek is die van een rockcafé, maar dat wil niet zeggen dat er op je verzoek niet iets anders gedraaid wordt, tenzij aanwezige stamgasten daar toch echt een ander idee bij hebben.

  • Van de Facebookpagina, 17 april 2013: Aan alle graag geziene gasten van cafe dinges..Na een fantastische tijd van vijf en een half jaar, die we samen met jullie hebben beleeft, moeten we helaas met pijn in ons hart aan jullie bekend maken, dat vanaf heden onze deuren gesloten zijn... Wij danken iedereen die ons door de jaren heen hebben gesteund en waar lief en leed mee is gedeeld.. Met een lach en een traan kijken we terug op een geweldige tijd we met jullie hebben gehad. Nogmaals DANK!!! groeten en het beste, Team CAFE DINGES."

Mooie verhalen

Adres en contactgevens

Vlasmarkt 14
4331PE Middelburg
Nederland

Externe links

Bronnen

  • Foto's: Dinges op Hyves