Middelburg Dronk

Algemeen voorbehoud

  • Veel foto's zijn screenshots van afbeeldingen uit de Beeldbank Zeeland van de Zeeuwse Bibliotheek en uit de Krantenbank Zeeland van de Zeeuwse Bibliotheken. Er wordt ook geput uit de collectie van het Zeeuws Archief. Beide organisaties zijn op de hoogte. Per afbeelding zal nog worden bekeken of deze wel rechtenvrij zijn. Mocht je een afbeelding of tekst aantreffen waarop volgens jou copyright zit, dan verzoeken wij je dit aan ons door te geven. De inhoud zal in dat geval verwijderd worden.
  • Middelburg Dronk behoudt zich het recht voor om toegevoegde teksten te verwijderen. Als er mensen in diskrediet worden gebracht, al dan niet ten onrechte, zal een tekst ook verwijderd worden. Afbeeldingen van privacyschendende situaties staan we ook niet toe, tenzij de afgebeelde personen daar zelf expliciet toestemming voor hebben gegeven. Als gebruikers ondanks een waarschuwing toch ongewenste content blijven toevoegen zullen gebruikersnaam en/of ip-adres van de gebruiker geblokkeerd worden.
  • Op alle inhoud van de website Middelburg Dronk is de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Niet commercieel 3.0 van toepassing.