Middelburg Dronk

Frijters en Wessels

 

Frijters en Wessels

Reigerstraat 1
4331BA Middelburg

0118 853891
info@frijtersenwessels.nl
Website

 

Een Bed & Breakfast annex interieurwinkel die tussen 2011 en december 2016 was gevestigd aan de Reigerstraat 1 in Middelburg. De B&B was een voorloper van B&B Adrichem & Scherpenseel.

Geschiedenis

2011
Kees Frijters en Henry Wessels

Op 1 juni 2011 openen Kees Frijters en Henry Wessels hun Bed & Breakfest aan de Reigerstraat 1 in Middelburg. In 2016 besluiten Kees en Henry een nieuwe B&B in Zierikzee te gaan starten, en zetten hun huis en B&B in Middelburg te koop. Per januari nemen Els Adrichem en Annemieke Scherpenseel de zaak over.

Foto's


Naamgeving

Vernoemd naar de eigenaren.

Bijzonderheden

Mooie verhalen

Van onze Facebookpagina, 4 november 2016:

Mensen die Frijters en Wessels​ volgen weten het natuurlijk al een tijdje, maar per december vertrekken Kees Frijters en Henry Wessels van de gelijknamige B&B naar Zierikzee, om daar een nieuwe B&B te starten in een monumentaal pand.

Gisteren ging ik even op bezoek bij Kees, die openhartig vertelde over de vijf jaar in Middelburg, en hun aanstaande verhuizing. Daarna werd ik ook nog even rondgeleid.

Kees en Henry zijn wel gewend om regelmatig te verhuizen, maar zochten nu naar een nieuwe plek i.v.m. de reistijden voor Henry's werk. Dat werd dus Zierikzee. Maar ze hadden het in Middelburg ook uitstekend naar hun zin, en de zaken gingen hier ook uitstekend: de B&B is vrijwel altijd volgeboekt.

Ik kan dat goed snappen. Reigerstraat 1 is een schitterend pand, dat de twee heren schitterend hebben gerenoveerd én smaakvol hebben ingericht. Dat vind ik tenminste wel. De kamers zijn niet bijzonder groot ofzo, maar door alle trappetjes en nisjes merk je daar eigenlijk niks. Op het dakterras kan je de Lange Jan bijna aanraken. De kelder, die voorheen als winkeltje in gebruik was bij Kees, is nu een opslagplaats, maar dan wel een hele luxe. Zo'n opslagplaats die je zelf wel als keuken zou wensen :-)

De opvolgers van Frijters en Wessels zijn Els Adrichem en Annemieke Scherpenseel, uit Brabant. Zij heropenen volgend jaar B&B Adrichem & Scherpenseel. Naar we begrepen gaan zij niet al te veel veranderen aan de formule. Dat zou ik ook niet doen!

Bedankt, Kees en Henry: veel geluk en succes in Zierikzee!

Externe links

Bronnen