Middelburg Dronk

InMiddels

 

InMiddels

Lange Delft 127
4331 AM Middelburg

0118-856785
info@inmiddels.com
Website
Facebook

 

Een koffie- en saladebar (waar ook bier en wijn wordt geschonken) aan Lange Delft 127 in Middelburg.

Geschiedenis

2016
Guusje Bugajski

Op zondag 3 april opent 2016 Guusje Bugajski, samen met een groep andere ondernemers, de conceptstore InMiddels, een collectief die meerdere shop-in-shops omvat, alsmede een koffie- en saladebar, een yoga-, massage- en haptonomiestudio en flexwerkplekken voor zzp'ers.

Foto's

Meer foto's zijn te vinden op InMiddels/fotos


Naamgeving

Een verwijzing naar de naam Middelburg.

Bijzonderheden

Over de bar, van de website van InMiddels: De InMiddels koffie en saladebar is een plek waar je uren kan hangen en kletsen, maar waar je ook terecht kan voor heerlijke koffie, sap of salade TO GO. Omdat we zo min mogelijk willen werken met plastic, is ook ons to-go concept gebaseerd op een re-fill constructie met bekers en glazen potten. Dit ziet er niet alleen tof uit, het is bovendien vriendelijker voor het milieu.

Hoe werkt het?

De salades, smoothies en sappen koop je bij ons in een pot. Je koffie of thee to-go koop je in een InMiddels beker. Voor zowel de beker als de pot, betaal je eenmalig een aanschaf bedrag. Vervolgens kan je de pot of beker terug brengen voor een re-fill. We zetten deze vanwege de hygiëne wel eerst in de vaatwasser. Lang wachten hoeft niet, want we hebben genoeg potten en bekers op voorraad. Voor onze salades, smoothies en sappen kiezen we seizoensproducten en kopen we lokaal in. We maken op wat we hebben. Het kan dus goed zijn dat onze kaart vaak wisselt. Ons principe is: No Waste.

Alle meubeltjes in onze bar zijn te koop. Zit er nou net iemand aan dat tafeltje of op de stoel die jij wil kopen? Geen probleem; zodra het beschikbaar is, zetten wij het meteen apart voor jou. Hangt er geen prijskaartje? Dan is het meubel InMiddels verkocht.

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen