Middelburg Dronk

Indoor Karting Middelburg

 

Indoor Karting Middelburg

Arnesteinweg 19
4338 PD Middelburg

0118-788118
info@kartingzeeland.nl
Website
Facebook
Twitter

 

Een indoor kartbaan, gevestigd aan de Arnesteinweg 19 in Middelburg, dat ook beschikt over een horecagedeelte met een restaurant en bar.

Geschiedenis

1999
H. Torunlar, G. Sawalli en J. Tamo

In april 1999 openen H. Torunlar, G. Sawall en, J. Tamo Indoor Karting Middelburg. Het horecagedeelte van het centrum bevindt zich op de eerste verdieping, met uitzicht op de kartbaan. In de krant van dat jaar melden de eigenaars dat zij in het restaurant een kleine kaart gaan voeren, die wordt aangepast aan de actualiteit van het racen. Als er een wedstrijd is in Mexico worden er Mexicaanse maaltijden geserveerd, als het zich afspeelt in Hongarije, Hongaarse gerechten.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Indoor_Karting_Middelburg/foto's


Naamgeving

Bijzonderheden

  • De horecabeschrijving van de website: "Ons kartcentrum beschikt over een 400m² grote horecaruimte, waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een drankje of een hapje, terwijl u de verrichtingen van de coureurs op de monitoren of vanachter het glazen "panorama" uitzicht op de voet kunt volgen. Ons restaurant is ruim, sfeervol en voorzien van een bar. Indien gewenst verzorgen wij, naast drankjes en hapjes, ook de volledige catering voor uw feest. Informeer naar de mogelijkheden!"

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen