Middelburg Dronk

Onassis

 

Onassis

Lange Noordstraat 14
4331 CD Middelburg

0118-650010
info@onassisrestaurant.nl
Website
Facebook
Twitter

 

Een Grieks Restaurant dat sinds 2006 is gevestigd aan de Lange Noordstraat 14 te Middelburg. De zaak is een opvolger van El Greco en Rhodos.

Geschiedenis

2006
Evangelos Ntafopoulos

In 2006 openen Vangelis en Georgia Ntafopoulos Onassis aan de Lange Noordstraat 14. Het stel heeft dan al tien jaar horeca-ervaring. In november 2014 betrekt Onassis ook het naburige pand aan Lange Noordstraat 12. Dat pand, waar voorheen Fish and Chips was gevestigd, wordt dan samengevoegd met nummer 14.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden via Onassis/fotos.


Naamgeving

Vernoemd naar de Griekse reder. Van de website: "Aan de muur hangen portretten van de Griekse reder Onassis en foto’s die de turbulente levensstijl van deze levensgenieter illustreren. Even ben je daar in dit restaurant deel van."

Eigenaars

  • Evangelos Ntafopoulos en zijn vrouw Georgia. Zij schrijven zelf in een bijdrage "Even voorstellen": "Vangelis en Georgia, eigenaren van restaurant ”Onassis – Grieks eten op z´n best". Bij ons allebei stroomt het horecabloed door onze aderen. Toen wij in oktober 2006 in Middelburg de deuren openden, hadden wij al ruim 10 jaar ervaring in de horeca. Met zoveel ervaring weten wij ook als geen ander hoe belangrijk het is om je klant in de watten te leggen. Samen met ons goed opgeleide team, zetten wij service op de eerste plaats."

Bijzonderheden

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen