Middelburg Dronk

Tastoe

Een lunchcafé dat tussen 2007 en 2012 was gevestigd aan de Sint Janstraat 9a te Middelburg. De zaak was een opvolger van De Truffel en Lunchroom JB, en een voorloper van Taverna Kostas.

Geschiedenis

2007
J. Minnema en M. Idema

Een gezellig lunchcafé (met drankvergunning) dat is gelegen in de Middelburgse Sint Janstraat. De zaak werd gestart door Jeannette Minnema en Maud Idema maar Maud koos in 2009, in goed overleg (weer; zij was ook een paar jaar eigenaresse van een eetcafé in Frankrijk) voor buitenlandse avonturen, waarop Jeannette de zaak in haar eentje voortzette. In maart 2012 werd de zaak verkocht aan de Griek Kenan Bendele, die medio juni Taverna Kostas opende in het pand.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Tastoe/fotos.


Naamgeving

Bijzonderheden

  • Tastoe werd in de loop van 2011 te koop gezet te koop. In maart 2012 is de zaak verkocht. Op vrijdag 20 april 2012 is Tastoe voor het laatst geopend. De zaak wordt mogelijk getransformeerd tot een horecagelegenheid met een Grieks karakter, maar daar is verder nog niets over bekend.
  • open van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur voor koffie, broodjes, uitsmijters, salades, pasta, quiche, borrel en tapas

daghap € 9.95 menu vanaf € 14.00

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen

  • Foto's: PZC en Facebook