Middelburg Dronk

Two Ladies Like

 

Two Ladies Like

Korte Geere 19
4331 LE Middelburg

0118-767011
info@twoladieslike.nl
Website
Facebook
Twitter

 

Een lunchroom die tussen 2013 en 2016 was gevestigd aan de Korte Geere 20 te Middelburg.

Geschiedenis

2013
Diana van Hoften en Nikki van Hoften

In december 2013 opent de lunchroom van Interieurzaak Two Ladies Like van moeder en dochter Diana en Nikki van Hoften aan de Korte Geere 20 in Middelburg.

2015
Janine Versteeg

Met ingang van 1 mei 2015 runt Janine Versteeg de lunchroom in Two Ladies Like. In oktober van dat jaar wordt zij opgevolgd door Fia de Pree.

2015
Fia de Pree

Fia de Pree exploiteert lunchroom Two Ladies Like Lunch vanaf oktober 2015. In juni 2016 maakt ze bekend dat ze ermee stopt.

Foto's


Naamgeving

Bijzonderheden

Mooie verhalen

Wij zijn De Stad

Van de Facebookpagina 'Wij zijn De Stad':

"Hoe belangrijk is een warm welkom in een winkel? Héél belangrijk, denken wij. Gastvrijheid is in veel gevallen de basis van het succes want de reden waarom mensen terugkomen naar je winkel, ook als ze er in eerste instantie alleen even kwamen kijken, en niets kochten. Als wij daar met mensen over praten nemen we vaak Two Ladies Like living & shoes als voorbeeld. Wij hebben persoonlijk helemaal niet zo veel met interieurzaken, maar bij Diana van Hoften en haar dochter Nikki lopen we altijd graag even binnen. Zomaar, om even te kletsen over alles wat er reilt en zeilt in Middelburg. Zomaar, omdat Diana zo lekker recht voor zijn raap is en je gewoon altijd het gevoel geeft dat je haar huiskamer binnenstapt. “Ga effe zitten joh!” “Hoe is het dan met jullie?”. Als je dan eenmaal zit merk je meteen dat er altijd wel wat gebeurt in de winkel. Nikkie die dolt met haar collega’s. Nadja, die druk is met een klant. Of om dat oerhollandse woord er maar eens in te gooien: het is er gewoon gezellig. Daar komt bij dat de dames erg betrokken zijn bij dat wat speelt in de stad. Ze willen vooruit. Ze doen dingen. Vorig najaar stond Diana nota bene te zingen op het pleinfeest van de Geerestraatjes. Geweldig toch?

Dat Two Ladies geen ingang heeft aan de Langeviele is best spijtig, maar het is niet anders. We weten hoe dat zit, maar dat verhaal is te ingewikkeld om hier even tussen neus en lippen te vertellen. Houd het er maar op dat de winkel het compenseert met twee ingangen aan de Korte Geere, die zijn verfraaid met stijlvolle spandoeken. Even de Lammerensteeg of Korte Geere induiken en je staat voor de deur.

Als je er dan bent zul je zien dat Two Ladies ondertussen veel meer is dan interieur alleen. Je vindt er ook mode. Je kunt er lunchen. En da’s natuurlijk helemaal niet verkeerd als je dat huiskamergevoel dan toch al had. Wij zeggen alleen maar: ga ook eens kijken en oordeel zelf."

Externe links

Bronnen