Middelburg Dronk

Shoarmaroom Polat

(Nieuwe pagina aangemaakt met '<meta naam = "Shoarmaroom Polat" afbeelding = "Huidige_staat_Pand_Korte_Noordstraat_39,_foto_Rob_van_Hese_2012.jpg" soort = "Koffiehuis, Lunchroom" straat = "Ko...')
 
(Geschiedenis)
Regel 20: Regel 20:
 
==Geschiedenis==
 
==Geschiedenis==
 
{{eigenaar
 
{{eigenaar
| jaar=1986
+
| jaar=1985
 
| naam=N. Polat, A. het Jonk
 
| naam=N. Polat, A. het Jonk
| tekst=Necaati Polat  
+
| tekst=Necaati Polat en zijn vriendin Atie het Jonk nemen in de zomer van 1985 in de koffieshop van mevrouw Kok en haar dochters over en maakten er 'shoarmaroom Polat' van. De zaak was echter geen succes. Polat was er zeer teleurgesteld over. Het werd uiteindelijk zelfs een juridische strijd. In 1986 verhuisde de Joodse Turk Polat met zijn zaak naar Vlasmarkt 24, het pand waar nu [[Pizza Amore]] is gevestigd.
}}
+
}}
 +
 
 
==Foto's==
 
==Foto's==
 
<gallery perrow="6">
 
<gallery perrow="6">

Versie van 8 feb 2020 om 08:13

 

Shoarmaroom Polat

Korte Noordstraat 39
Middelburg

 

Een shoarmazaak die tussen 1985 en april 1986 was gevestigd aan Korte Noordstraat 39 in Middelburg.

Geschiedenis

1985
N. Polat en A. het Jonk

Necaati Polat en zijn vriendin Atie het Jonk nemen in de zomer van 1985 in de koffieshop van mevrouw Kok en haar dochters over en maakten er 'shoarmaroom Polat' van. De zaak was echter geen succes. Polat was er zeer teleurgesteld over. Het werd uiteindelijk zelfs een juridische strijd. In 1986 verhuisde de Joodse Turk Polat met zijn zaak naar Vlasmarkt 24, het pand waar nu Pizza Amore is gevestigd.

Foto's


Naamgeving

Bijzonderheden

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen