Middelburg Dronk

Loskade 45

 

Loskade 45

Loskade 45
4331 HX Middelburg

Website
Facebook

 

Een Hotel-Brasserie dat op 1 juli 2016 werd geopend aan Loskade 45 in Middelburg. Voorheen zaten onder meer Schelfhorst Keukens en de Technische Unie in het pand, maar in de Tweede Wereldoorlog was hotel De Burg tijdelijk in het pand gevestigd.

Geschiedenis

2016
Marja van Rooij en Jan Houkamp

In november kopen Marja van Rooij en Jan Houkamp het pand aan Loskade 45 in Middelburg. Zij verbouwen het tot Hotel-Brasserie Loskade 45 en openen de zaak op 1 juli 2016. Het hotel heeft behalve een brasserie ook een winkel in streekproducten . Zoon Bart Houkamp, voorheen werkzaam bij Hotel-Brasserie De Leugenaar in Vlissingen, zal Loskade 45 gaan exploiteren, samen met zijn broer Mikkie Houkamp en Luuk Simmelink. Jeroen Seijbel, die eerder in veel Walcherse horecazaken werkte, wordt de kok van de Brasserie.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Loskade_45/fotos.


Naamgeving

Bijzonderheden

Marja van Rooij is een Brabantse die al meer dan 20 jaar in Zeeland woont. Samen haar partner Jan Houkamp is zij ook eigenaar van Weerwerk Zeeland en Scanwinkel.nl, waar zij werken met mensen met een psychiatrische beperking. Het is het streven om voor die doelgroep op termijn ook enkele werkervaringsplaatsen te realiseren bij Loskade 45.

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen