Middelburg Dronk

Stoom

Stoom is vanaf maart 2016 de nieuwe naam van Stationsrestauratie Middelburg. De zaak krijgt aanvankelijk een tijdelijke inrichting en exploitatie. Na de renovatie van het gehele stationsgebouw door de NS en Gemeente Middelburg -op een nog te bepalen datum- zal de zaak de definitieve inrichting krijgen.

Geschiedenis

2016
Ivo van de Walle

Ivo van de Walle is per 1 maart de nieuwe exploitant van de voormalige Stationsrestauratie Middelburg. Eerst zal hij een paar dagen dicht zijn om de nieuwe zaak tijdelijk in te richten, maar langer dan een week zal dat niet duren. De definitieve inrichting komt uiteraard pas als de grote verbouwing ook achter de rug is. Ivo heeft al veel ervaring in de horeca. Op Vlissingen Dronk is hij bijvoorbeeld te vinden als oud-eigenaar van Park Central in Vlissingen. Momenteel werkt hij voor de stationsrestauratie in Vlissingen. Hij hielp ook bij het opzetten van Cycle Hub in Middelburg, maar die zaken staan verder los van zijn toekomstige onderneming aan het spoor. Aanvankelijk zal de stationsrestauratie niet een echt restaurant zijn, maar meer een lunchroom, met een eigentijdse kaart, en regionale en verse producten. De zaak is er voor iedereen, maar blijft ook rekening houden met de reizigers, die meestal een hele vlotte bediening willen.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Stoom/fotos.


Bijzonderheden

  • Tot 8 februari had de zaak de werknaam 'Station Middelburg Exploitatie' op Facebook. Ivo vroeg mensen een naam te verzinnen voor de zaak. Kees Verweel kwam met de naam Stoom, die Ivo besloot over te nemen.

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen