Middelburg Dronk

De Truffel

k
k
Regel 19: Regel 19:
 
}}
 
}}
  
Eeterij aan de Sint Janstraat 9a te Middelburg - voorloper van [[Lunchroom JB]] en lunchcafé [[Tastoe]].
+
Eeterij annex lunchroom aan de Sint Janstraat 9a te Middelburg - voorloper van [[Lunchroom JB]] en lunchcafé [[Tastoe]].
  
 
==Geschiedenis==
 
==Geschiedenis==
Regel 32: Regel 32:
 
| jaar=1996
 
| jaar=1996
 
| naam=Monique Egerinks
 
| naam=Monique Egerinks
| tekst=In november 1996 neemt Monique Egerinks eeterij De Truffel over van Olga Klessens. Ze geeft aan dat ze weinig verandert, maar de nadruk komt toch steeds meer op het ''betere eten'' te liggen. Egerinks blijft in de zaak tot 2002 - in dat jaar vestigt [[Lunchroom JB]] zich in het pand. Maar dat duurt maar een jaar, want Eeterij De Truffel adverteert in december 2003 In de PZC met een kerst- en nieuwjaarsbrunch. Enige jaren later vestigt lunchcafé [[Tastoe]] zich in het pand.
+
| tekst=In november 1996 neemt Monique Egerinks eeterij De Truffel over van Olga Klessens. Ze geeft aan dat ze weinig verandert, maar de nadruk komt toch steeds meer op het ''betere eten'' te liggen. Egerinks blijft in de zaak tot 2002 - in dat jaar vestigt [[Lunchroom JB]] zich in het pand. Maar dat duurt maar een jaar, want lunchroom De Truffel adverteert in december 2003 In de PZC met een kerst- en nieuwjaarsbrunch. Enige jaren later vestigt lunchcafé [[Tastoe]] zich in het pand.
  
 
}}
 
}}

Versie van 16 apr 2012 om 17:24

ZEB001000608 130 L.jpg
Algemeen
Soort Restaurant
Eigenaar Olga Klessens
Monique Egerinks
Adres Sint Janstraat 9a
Links
Tijdlijn
Periode 1990-2000
Opvolger(s) Lunchroom JB
Gebied
Zie ook Sint Janstraat

Eeterij annex lunchroom aan de Sint Janstraat 9a te Middelburg - voorloper van Lunchroom JB en lunchcafé Tastoe.

Geschiedenis

1995
Olga Klessens

Op woensdag 2 augustus 1995 opent Olga Klessens eeterij De Truffel aan de Sint Janstraat 9a te Middelburg - ze blijft een goed jaar in de zaak

1996
Monique Egerinks

In november 1996 neemt Monique Egerinks eeterij De Truffel over van Olga Klessens. Ze geeft aan dat ze weinig verandert, maar de nadruk komt toch steeds meer op het betere eten te liggen. Egerinks blijft in de zaak tot 2002 - in dat jaar vestigt Lunchroom JB zich in het pand. Maar dat duurt maar een jaar, want lunchroom De Truffel adverteert in december 2003 In de PZC met een kerst- en nieuwjaarsbrunch. Enige jaren later vestigt lunchcafé Tastoe zich in het pand.

Foto's


Naamgeving

Bijzonderheden

Mooie verhalen

Adres en contactgevens

Sint Janstraat 9a Middelburg

Externe links

Bronnen

  • Krantenknipsels: Beeldbank Zeeland Zeeuwse Bibliotheek