Middelburg Dronk

De Arne

 

De Arne

Rademacherstraat 32
4341 GX Arnemuiden

06-11 959 826
info@traiteurdennis.nl
Website
Facebook

 

Verenigingsgebouw c.q. dorpshuis aan de Rademacherstraat 32 te Arnemuiden. Vanaf juni 2015 wordt het pand gehuurd door Dennis Willems, met zijn bedrijf Traiteur Dennis. Dennis exploiteert de horeca van het gebouw en runt vanaf dezelfde locatie tevens het gelijknamige cateringbedrijf.

Geschiedenis

1964
Stichting Verenigingsgebouw De Arne

Op 28 november 1964 wordt verenigingsgebouw De Arne geopend op het adres Rademacherstraat 32 in Arnemuiden. In De Arne worden allerlei activiteiten georganiseerd voor en door de bevolking van Arnemuiden. In 2012 is er, vanuit eigenaar gemeente Middelburg, sprake van een eventuele sluiting en zelfs sloop van het gebouw, maar dat laten de Arnemuidenaren niet over hun kant gaan. De Stichting Verenigingsgebouw De Arne wordt opgericht en op 1 maart 2014 draagt de gemeente De Arne over aan de stichting.

2015
Dennis Willems

Vanaf juni 2015 wordt het pand gehuurd door Dennis Willems, met zijn bedrijf Traiteur Dennis. Dennis exploiteert de horeca van het gebouw en runt vanaf dezelfde locatie tevens het gelijknamige cateringbedrijf. Dennis werkte eerder onder meer in de keuken van Hildernisse en Desafinado in Middelburg, werkte in Spanje, Gent en Den Bosch, en had in Utrecht eerder zijn eigen zaak, restaurant 3512. De horeca van De Arne kan gezien worden als een partycentrum. Je kunt er -op reservering- ook feesten en recepties houden, maar ook genieten van proeverijen, diners, enz.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op De Arne/fotos


Naamgeving

Vernoemd naar de rivier de Arne waar ook Arnemuiden haar naam aan ontleent.

Bijzonderheden

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen