Middelburg Dronk

Dips

 
 

Een sandwichbar die na de sluiting van Studio 83 in 2007 een zomer geopend was, om vervolgens verkocht te worden en weer Tympaan te worden.

Geschiedenis

2007
Martin Priem en Kees Kik

In 2007 openden Martin Priem en Kees Kik van Brooklyn Dips op Markt 83 in Middelburg. Deze (pizza-)bar was slechts een seizoen geopend. Daarna werd de zaak verkocht.

Foto's


Naamgeving

Bijzonderheden

Mooie verhalen

  • Niet alles verliep volgens plan bij Dips. Iemand herinnert zich: "Onder het logo stond: Sandwiches, Pizza & Drinks. Echter is van de pizza nooit veel terecht gekomen. Bij de start werd een professionele afbakmachine met lopende band gekocht en 2 vriezers vol pizzapunten. Bij de opening bleek dat de pizzapunten te groot waren voor de transportband en dus onbruikbaar. Om de opening aan te kondigen en de sandwich service voor bedrijven onder de aandacht te brengen hebben ze grote hoeveelheden flyers laten drukken en verspreiden. Toen er na twee maanden nog geen enkele bestelling was binnengekomen op het telefoonnummer van de sandwich service werd men achterdochtig. Bij het nader bekijken van de flyer bleek het telefoonnummer niet correct te zijn, sterker nog: het was helemaal niet in gebruik."

Externe links