Middelburg Dronk

Eetcafé De Prins op 't Witte Paart

 

Eetcafé De Prins op 't Witte Paart

Kinderdijk 88
4331 HH Middelburg

06-22203829
Facebook

 

Een eetcafé dat op 1 februari 2016 wordt geopend in het clubgebouw van de jachthaven Middelburg, aan de Kinderdijk 88. De zaak is een opvolger van De Kemel en Den Baas en zijn madam.

Geschiedenis

2016
Patrick Prins en Rene-Michel Gerritsen

Michel Verger en Angelina Bustraan van restaurant 't Packhuys exploiteerden van april tot november 2015 Eetcafé De Kemel in het pand, maar zij vonden dat experiment bij nader inzien toch niet zo geslaagd. WSF De Arne ging daarom op zoek naar nieuwe uitbaters en vond die in Patrick Prins en Rene-Michel Gerritsen. Patrick is nieuw in de horeca (hij heeft ook nog een autobedrijf in Middelburg) maar Rene-Michel is ook eigenaar van De Zwarte Ruiter op 't Witte Paart aan Dam 33 in Middelburg. Rene-Michel was eerder al mede-exploitant van De Kemel, tussen 2006 en 2012. In de nieuwe VOF met Patrick zal Rene-Michel vooral ondersteunend zijn. De daadwerkelijke exploitatie ligt bij Patrick. De zaak wordt geopend op 1 februari 2016.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Eetcafé_De_Prins_op_'t_Witte_Paart/fotos.


Naamgeving

Bijzonderheden

  • Pakhuis de Kemel, is ook in gebruik bij watersportvereniging Arne. Het wordt in 2006 in gebruik genomen als clubgebouw. De zaak wordt ook wel Yachtclub "De Kemel" genoemd.

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen