Middelburg Dronk

Chillout

 

Chillout

Vlissingsestraat 6
Middelburg

 

Een café dat van 2009 tot maart 2011 gevestigd was aan de Vlissingsestraat K 42 (later vernummerd tot 6) in Middelburg - een opvolger van Het Melkboerinnetje, De Vriendschap en Update en een voorloper van De Buren, Chillout enDe Reünie.

Geschiedenis

2009
Patrick Bisoen

Van 2009 tot maar 2011 zit Patrick Bisoen in café Chillout aan de Vlissingsestraat 6 in Middelburg.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Chillout/fotos.

Geschiedenis

Naamgeving

  • De zaak werd ook vermeld als Chill Out (met een spatie).

Eigenaars

  • Patrick Bisoen

Bijzonderheden

Uit de PZC van 25 maart 2011: MIDDELBURG - Café Chill Out aan de Vlissingsestraat in Middelburg is gesloten. De gemeente heeft de drank- en horecavergunning en de exploitatievergunning ingetrokken. Uit onderzoek door de politie is volgens een woordvoerder van de gemeente vast komen staan dat er in het café gehandeld werd in softdrugs. Dat werd eind vorig jaar al vastgesteld. Dat handelen in drugs is voor de gemeente de reden om de vergunningen in te trekken zodat het café moet sluiten. Een andere eigenaar kan volgens de gemeente wel weer proberen om de benodigde vergunningen te krijgen om op die plek een café te exploiteren. De huidige eigenaar niet. Hij kan nog wel bezwaar aantekenen bij de gemeente tegen de sluiting. Als hij dat doet, heeft dat echter geen directe gevolgen voor zijn café. Dat blijft volgens de woordvoerder dicht. Op de nabijgelegen Varkensmarkt heeft de gemeente vorig jaar ook een smartshop tijdelijk gesloten wegens handel in softdrugs. Dat bedrijf mag de komende maand weer de deuren openen.

In Chill Out werd niet alleen gehandeld in softdrugs. Uit de PZC van 28 april:"Een 24-jarige Middelburger is gisteren door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van vier maanden. De Middelburger handelde vorig jaar 4,5 maand in cocaïne. Niet alleen leverde hij bij mensen thuis, maar ook vanuit café Chill Out in Middelburg. Hij moet het verdiende geld, 2.250 euro, terugbetalen."

Mooie verhalen

Adres en contactgevens

Vlissingsestraat 6 Middelburg

Externe links

Bronnen